browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Den rigtige akasse

Posted by on September 5, 2011
En a-kasse er en organisation, der tilbyder forsikring mod arbejdsløshed frem for kontanthjælp samt administrerer offentlige love og regler på området. De fleste arbejdsløshedskasser er tilknyttet en eller flere tilsvarende fagforeninger.Dagpenge og andre ydelser finansieres af medlemmerne gennem kontingentet og via lønmodtagernes indbetaling af arbejdsmarkedsbidrag. Desuden betaler medlemmerne selv administrationen. I modsætning til forsikringsselskaber skal a-kasserne ikke tjene penge på aktiviteterne, men er organisationer hvor medlemmerne har sluttet sig sammen for at sikre sig mod arbejdsløshed.
Det kan være svært at beslutte sig for hvilken a kasse man skal vælge, med de efterhånden mange udbud. A-kasser varierer i månedlig pris, “gevinst”, samt andre goder og fordele. Når man vælger en a-kasse må man overveje ens situation og arbejdsmarked for at få mest muligt ud af denne. Hvis man ønsker et overblik over de forskellige valg samt se en oversigt over priser og fordele kan www.billig-akasse.net/ anbefales, da denne side gør valget mere overskueligt og fungerer som en god hjælp til at tage det rigtige valg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>