browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: admin

Med opsvinget stiger også lysten til at investerer – både i bolig, aktier, obligationer og andre typer af værdier. I øjeblikket mærkes også et book inden for ultra kortsigtet spekulation, ofte kaldet daytrading. Inden for daytrading holder man ofte en position i få minutter eller maks en dag. Og det kræver stærke nerver og et … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Den rigtige akasse

En a-kasse er en organisation, der tilbyder forsikring mod arbejdsløshed frem for kontanthjælp samt administrerer offentlige love og regler på området. De fleste arbejdsløshedskasser er tilknyttet en eller flere tilsvarende fagforeninger.Dagpenge og andre ydelser finansieres af medlemmerne gennem kontingentet og via lønmodtagernes indbetaling af arbejdsmarkedsbidrag. Desuden betaler medlemmerne selv administrationen. I modsætning til forsikringsselskaber skal … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Valutahandel

Man behøver ikke at være højt uddannet eller specialiseret i finansiering for at forsøge sig med valutahandel. Som begynder skal man dog ikke kaste sig ud i det, da man for at opnå resultater må sætte sig ind i markedet. På Tjäna Pengar kan man læse en guide til hvordan man kommer godt i gang. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Keops pyramiderne

Keops (eller Khufu på egyptisk) var en egyptisk farao. Han regerede fra omkring 2589 f.Kr. til 2566 f.Kr. og er mest er kendt for konstruktionen af Keopspyramiden, hvor han eftersigende blev begravet. Dog er der ikke fundet hverken mumie eller gravgods. Keops var søn af sin forgænger som farao, Sneferu, og far til såvel sin efterfølger, Djedefre, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment